У Тернополі повідомили про смерть поета і журналіста Степана Лисого. Він помер на 80 році життя. Про це пише про Те.

У вічність пішов колишній головний редактор обласного телерадіокомітету, голова і згодом заступник головного редактора газети»Вільне життя". У період з 1986 по 1995 роки був головою обласного комітету охорони державних таємниць у пресі.

Після цього Степан Лисий став заступником освіти обласного управління у справах преси та інформації.

Вірші та інші твори Степана Лисого були опубліковані в таких виданнях, як "Поезія-70", "Поезія-71", альманасі "Вітрила-?!", журналах "Дніпро", "Україна", "Тернопіль". Колеги журналісти висловили співчуття рідним і близьким покійного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Львові померла семирічна дівчинка, яка все своє маленьке життя боролася з раком. Роксолана Прочко страждала гострою формою лейкемії. Мама дівчинки повідомила, що нещодавно її дочка перенесла складну операцію і у неї були проблеми з легенями.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер політичний і громадський діти, патріот Іван польовий. Цей чоловік домігся кар'єрних висот і довгий час керував різними організаціями і був причетний до керівництва Тернопільською областю.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі помер голова Кошової управи Братства ОУН-УПА Михайло Калиняк. Він помер на 73 році життя. Михайло Калиняк віддав сили боротьбі за незалежність України.