У Тернопільській міській дитячій лікарні перебувають четверо дітей на лікуванні з діагнозом «коронавірус». Таку інформацію опублікував головний лікар закладу Андрій Артимович.

Станом на 5 листопада в лікарні перебувають 6 хворих з підтвердженим діагнозом "COVID-19", серед них 4 дітей. Медик не повідомив про їх стан.

Варто нагадати, що сьогодні 6 листопада в Україні були зафіксовані відразу два рекорди - по захворюваності і по одужанню. Вперше з березня місяця кількість видужали перевищила кількість заражених. Однак кількість заражених продовжує неухильно зростати. За попередню добу 5 листопада було виявлено нових 9 721 хворий, а одужали 10 762 людини. Смертність також виявилася високою - від ускладнень коронавірусу померли 201 людина.

Крім того, Знай повідомляв, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів про можливість введення карантину вихідного дня. Він вважає, що в суботу та неділю можна закрити все крім критичної інфраструктури і розірвати ланцюг передачі інфекції. Однак українці лише сміються, бо розуміють, що робочий тиждень і робота навчальних закладів у будні дні не припиняється, а вихідні вдома нічого не дадуть. При цьому Степанов заявив, що нового локдауну в Україні не буде через сумне становище економіки країни.

Нещодавно Знай передавав, що медики Дніпра рятують маленького хлопчика, який важко переносить коронавірус. Дитину витягли буквально з того світу. У нього зупинялося серце, дитину підключили до дихальних апаратів. Ускладнюється лікування від коронавірусу вродженою гідроцефалією мозку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще