У Тернополі у дворах з'являться камери відеоспостереження. На багатоповерхових будинках встановлюють записуючі пристрої, які цілодобово стежитимуть за обстановкою.

Про це повідомили у міській раді обласного центру. На сьогодні вже на більш ніж 120 прибудинкових територіях вже встановлені відеокамери. Всі вони підключені до єдиної централізованої системи відеоспостереження в місті.

Доступ до інформації з відеокамер мають правоохоронці та мешканці цих будинків. Крім того, відеокамери встановили на всіх навчальних закладах міста, в тому числі і на дошкільні установи.

Мешканці багатоповерхівок, які хочуть, щоб на їхніх будинках встановили такі камери відеоспостереження, повинні звернутися до міської ради з письмовою заявою.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харківській області невідомі напали на молоду сім'ю в їх же квартирі. Вони приставили ніж до горла і зажадали всі цінності. Після цього чоловіки зникли в невідомому напрямку. Сім'я шукає записи з камер відеоспостереження, щоб впізнати грабіжників.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також Знай писав, що у Тернополі злодій обчистив магазин. Він забрав 50 тисяч гривень з сейфа і деякі інші цінності. Однак камери відеоспостереження засікли злодія-невдахи. Тепер його розшукує поліція.

Нещодавно Знай передавав, що в Миколаївській області підліток обчистив магазин і школу. Навчальний заклад він вирішив ще й підпалити. Однак це не допомогло, правоохоронці вирахували злодюжку.