Синоптики розповіли, якою буде погода на найближчі вихідні. У суботу та неділю українців чекає тепла, тиха і хмарна погода з короткочасними проясненнями.

Про погоду розповіли в Укргідрометцентрі. На думку синоптиків, у суботу в Україні буде хмарно, але без опадів. У західних регіонах на землю спуститься туман. Вітер буде дути зі швидкістю 5-10 метрів в секунду. Температура в нічний час досягне 3-8 градусів з плюсом, а вдень повітря прогріється до 9-14 градусів.

У неділю 8 листопада синоптики також прогнозують хмарність, дощів не очікується. У деяких регіонах вночі і вранці буде опускатися туман. Вітер буде дути зі швидкістю 3-8 метрів в секунду. Температура досягне 1-6 градусів вночі і 7-12 градусів буде вдень.

У столиці Україні також збережеться тепла і суха погода. Температура досягне 10 градусів тепла в денний час і 5 градусів вночі.

Нагадавши, Знай писав, що синоптики зробили прогноз погоди на 7 листопада. на їхню думку, в Україні збережеться тепла осіння погода. На півдні і в східних регіонах України буде найтепліше, температура повітря вдень підніметься до +12 +14 градусів. Нічна температура опуститься до + 4 + 6 градусів.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також Знай повідомляв, що синоптики розповіли, коли в Україну прийде зима. Найближчими днями і тижнями не варто розраховувати на снігопади. погода буде дощовою, але відносно теплою. Найближчим часом температура підвищиться на значній частині країни. Комфортна погода встановиться з 6 по 9 листопада.

Нещодавно Знай передавав, що синоптики розповіли, якою буде погода 6 листопада в п'ятницю. Як виявилося, осінь продовжує радувати українців теплом.