У Тернополі та області спостерігається сезонне зростання захворюваності на гострі респіраторні захворювання та гострі респіраторно-вірусні інфекції, грип. Сплеск захворюваності почався після настання холодів.

У 2020 році світ відчуває на собі всю міць нашої планети і мікроорганізмів. Вірус COVID - 19 вже показав, на що здатний. Тому більшість українців прагнуть захиститися від грипу та інших вже відомих медицині хвороб. Це можна зробити за допомогою своєчасної вакцинації. На сьогодні в лікарнях і аптеках вже є вакцини від грипу.

Вакцинація повинна не захищати від хвороби, а захистити від серйозних ускладнень, які розвиваються під час грипу та інших інфекційних і вірусних захворювань.

ВООЗ вже опублікувала список штамів грипу, які взимку 2020-2021 років атакують людство. У список потрапили такі хвороби-вірус A / Guangdong-Maonan / SWL1536 / 2019 (H1N1) pdm09, вірус A/Hong Kong/2671/2019 (H3N2), вірус в/Washington/02/2019 (лінія B/Victoria), а також вірус B/Phuket/3073/2013 (лінія B/Yamagata).

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У минулому сезоні українці могли зустрічатися з вірусом B / Phuket/3073 / 2013 (лінія B / Yamagata), але з іншими трьома зустрічей не було, тому ця зима може виявитися небезпечною з усіх точок зору.

У ВООЗ запропонували всім країнам світу вакцинувати громадян і захистити дітей і дорослих від серйозних захворювань. При цьому в організації нагадали, що щеплення від грипу не захищає від коронавірусу.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Буковині з аптек зникли ліки.

Також Знай писав, що на Львівщині до поширення коронавірусу додалася масова захворюваність на ГРВІ.

Нещодавно Знай передавав, що стало відомо про необхідність вакцинувати дітей під час пандемії.