Тернополянка опинилася в лікарні через квітковий пилок, куплений на базарі.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 5 листопада, о 8:23 на вулиці Героїв Крут у Тернополі. 27-річна жінка звернулася до медиків зі скаргами на утруднення дихання, набряклість обличчя, свербіж по всьому тілу.

Як з'ясувалося, за півтори години до приїзду медиків жінка з'їла одну столову ложку квіткового пилку, яку раніше купила на місцевому ринку. В результаті вживання продукту у пацієнтки сталася алергічна реакція. Медики на місці надали їй оперативну допомогу і госпіталізували в міську лікарню №2.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі збираються проводити масову вакцинацію. Вакцинація повинна не захищати від хвороби, а захистити від серйозних ускладнень, які розвиваються під час грипу та інших інфекційних і вірусних захворювань.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі медики борються за життя і здоров'я дітей. Станом на 5 листопада в лікарні перебувають 6 хворих з підтвердженим діагнозом "COVID-19", серед них 4 дітей.

Також Знай.иа писав, що 50-річна мешканка Тернополя потрапила до лікарні через сильну алергічну реакцію на укуси комарів. Медики надали допомогу пацієнтці на місці і госпіталізували.