У Тернополі померла Людмила Пархонюк доцент, кандидат філологічних наук Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Про смерть викладача розповіла на своїй сторінці в Facebook її колега Тетяна Вельчинська.

Жінка написала, що Людмила Пархонюк назавжди залишиться мудрим педагогом, порадницею і талановитим вченим. Колектив її рідного факультету висловив співчуття рідним і близьким померлої.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі нещодавно попрощалися з педагогом і керівником приватної школи іноземних мов. Колеги і підлеглі висловили співчуття і відзначили, що їм буде не вистачати померлої керівниці, так як вона була для них прикладом у всьому.

Також Знай повідомляв, що у Львові помер онкохворий молодий чоловік, якого лікарі відмовилися лікувати. 25-річній Олега Кулиняку виписали з лікарні, як і інших пацієнтів, щоб звільнити відділення для пацієнтів з коронавірусом. Молодий чоловік помер через кілька днів після виписки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Чорногорії помер митрополит місцевої православної церкви. Він помер від ускладнень коронавірусу, але всупереч усім правилам похорону заражених інфекцією, його поклали вирядженим в труну і почали цілувати під час прощання. Прощатися з померлим прийшли не тільки дорослі, а й діти, які також цілували покійному руки.