У Тернополі померла лікар-педіатр Олексієнко Людмила Іванівна. Причини смерті медика не повідомляються, але йдеться про передчасну смерть.

Людмила Алексєєнко все життя пропрацювала в інфекційному відділенні дитячої лікарні, була доцентом кафедри педіатрії. Її колеги та студенти висловили співчуття рідним і близьким, а також зазначили, що Людмила Іванівна була хорошим лікарем, мудрим викладачем.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі прощаються з директором школи англійської мови. Померти Лариса Іванівна Соловова, яка довгі роки керувала школою. Її заснував її покійний сурпуг. Ларису Соловову колеги і підлеглий назвали прикладом для наслідування, талановитим філологом і хорошим другом.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі пішов з життя відомий викладач, якого любили студенти та цінували колеги. Василь Іванович Косарчук пішов з життя на 62-му році життя. Він працював у Західноукраїнському національному університеті з 2001 року. Свою трудову діяльність вчений розпочав з посади вчителя історії в одній з тернопільських шкіл.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Мукачеві помер відомий ветеринар, який врятував тисячі тварин. 26 жовтня вранці, помер відомий ветеринарний лікар Аттіла Легеза. Про трагічну звістку повідомляють знайомі видатного медика. Про причини смерті поки нічого невідомо. У повідомленні про смерть медика нічого не говориться про причини його відходу.