У Данії прийняли рішення вбити 17 мільйонів норок, щоб зупинити пандемію. Це "вб'є" хутряну галузь цієї країни. На фермах, де розводять тварин виявили коронавірус.

На 207 фермах був виявлений коронавірус, який мутував і здатний заразити людей. Вже кілька співробітників ферм були заражені і проходять лікування. Щоб не дати новому виду вірусу поширитися і викликати нову пандемію в Данії прийняли рішення вбити всіх звірків.

Співробітники і власники ферм розповідають, що їм боляче дивитися, як» вмирає " їх бізнес. Вони щодня змушені оглядати тварин, щоб контролювати ситуацію. Знищити всіх тварин планують протягом 10 днів.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні коронавірус продовжує вражати людей. Лікар-педіатр Андрій Пеньков розповів, що в нашій країні для подолання пандемії робиться недостатньо. Медики і чиновник повинні виробити єдину схему дій, щоб протистояти загрозі неконтрольованого поширення інфекції.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Україні за останню добу було виявлено 8 687 нових хворих коронавірусом. Видужали 2 277 осіб. Також продовжує зростати і кількість смертей від ускладнень коронавірусу.

Нещодавно Знай передавав, що у Миргороді тяжко хворих пацієнтів носять на руках медсестри. Страшні кадри з'явилися в мережі. На відео видно, що чотири медсестри несуть на собі крісло-каталку з пацієнтом. У лікувальному закладі немає спеціального ліфта або спеціальних носилок.