М'ясні рулетики або рулети з найрізноманітнішими начинками присутні в більшості кухонь світу. Їх поважають французи, німці, в Румунії та Болгарії подають подібні страви. Українці не стали винятком. Ми перейняли досвід європейців і тішимо своїх рідних і близьких смачними «пальчиками» з м'яса з овочевими начинками.

Особливо ніжними виходять рулети з індичатини, всередині яких загорнутий солодкий перець з грибами. Ця страва нікого не залишає байдужим.

Інгредієнт

  • грудинка індички-500 г;
  • вершкове масло-100 г;
  • перець солодкий-2 шт;
  • гриби – гливи, печериці) - 300 г;
  • масло рослинне - для обсмажування;
  • сіль, спеції - за смаком;
  • вода-0,5 склянки.

Спосіб приготування

М'ясо індички потрібно промити і висушити паперовими рушниками. Потім воно розбирається так, щоб вийшли дві половини філе прямокутної форми. Щоб м'ясо не рвалося знадобиться добре заточений ніж. Отримані стейки потрібно помістити в спеціальний харчовий пакет і відбити. Кожен шматочок солиться і перчиться.

Далі можна переходити до приготування начинки. Гриби потрібно нарізати невеликими шматочками. Печериці можна різати слайсами. Їх складають на суху сковороду і випарюють вологу, потім обсмажують на рослинному маслі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перець потрібно помити і прибрати з нього насіння, дрібно порізати кубиками. До майже готовим грибам потрібно додати порізаний перець і разом довести до готовності.

На кожен відбитий шматок індичатини викладається трохи начинки і загортається в рулетик. Кожен з них потрібно зафіксувати ниткою, щоб під час подальшого приготування він не розвалився.

На дно сотейника кладеться вершкове масло і щільно один до одного складаються м'ясні рулетики. Їх потрібно обсмажити до появи золотистої скоринки. Після цього можна додати півсклянки води і під кришкою протушкувати 10 хвилин.

Нагадавши, Знай розповідав, як приготувати незвичайний рулет "бичаче око".

Також Знай, як створити хрусткий рулет з листкового тіста і м'яса.

Нещодавно Знай, що існує безліч цікавих і простих рецептів рулетів з лаваша.