М'ясні рулетики або рулети з найрізноманітнішими начинками присутні в більшості кухонь світу. Їх поважають французи, німці, в Румунії та Болгарії подають подібні страви. Українці не стали винятком. Ми перейняли досвід європейців і тішимо своїх рідних і близьких смачними «пальчиками» з м'яса з овочевими начинками.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОсобливо ніжними виходять рулети з індичатини, всередині яких загорнутий солодкий перець з грибами. Ця страва нікого не залишає байдужим.
Інгредієнт
- грудинка індички-500 г;
- вершкове масло-100 г;
- перець солодкий-2 шт;
- гриби – гливи, печериці) - 300 г;
- масло рослинне - для обсмажування;
- сіль, спеції - за смаком;
- вода-0,5 склянки.
Спосіб приготування
М'ясо індички потрібно промити і висушити паперовими рушниками. Потім воно розбирається так, щоб вийшли дві половини філе прямокутної форми. Щоб м'ясо не рвалося знадобиться добре заточений ніж. Отримані стейки потрібно помістити в спеціальний харчовий пакет і відбити. Кожен шматочок солиться і перчиться.
Далі можна переходити до приготування начинки. Гриби потрібно нарізати невеликими шматочками. Печериці можна різати слайсами. Їх складають на суху сковороду і випарюють вологу, потім обсмажують на рослинному маслі.
Перець потрібно помити і прибрати з нього насіння, дрібно порізати кубиками. До майже готовим грибам потрібно додати порізаний перець і разом довести до готовності.
На кожен відбитий шматок індичатини викладається трохи начинки і загортається в рулетик. Кожен з них потрібно зафіксувати ниткою, щоб під час подальшого приготування він не розвалився.
На дно сотейника кладеться вершкове масло і щільно один до одного складаються м'ясні рулетики. Їх потрібно обсмажити до появи золотистої скоринки. Після цього можна додати півсклянки води і під кришкою протушкувати 10 хвилин.
Нагадавши, Знай розповідав, як приготувати незвичайний рулет "бичаче око".
Також Знай, як створити хрусткий рулет з листкового тіста і м'яса.
Нещодавно Знай, що існує безліч цікавих і простих рецептів рулетів з лаваша.