На Тернопільщині помер заслужений працівник культури України Петро Голінатий. Він помер на 81 - му році життя.

У інший світ пішов диригент і хормейстер, двічі відмінник культурно-освітньої роботи, заслужений працівник культури, почесний житель Чорткова Голінатий Петро Миколайович. Він був дуже відомим діячем культури Тернопільщини та України. Петро Голинатий народився і виріс на Тернопільщині. Освіту здобув у Київському державному інституті культури. Пізніше здобув другу вищу освіту і закінчив Івано-Франківський педагогічний інститут.

Все життя Петра Голінатого була тісно пов'язана з музикою. Він очолював Хори в будинках культури сіл Біла, Базар, Стара Ягільниці, Малі Чорнокінці, Коліндяни. Понад 35 років життя віддав Чортківській музичній школі. Він навчив дітей цінувати прекрасне-музику.

У Чортківській міськраді висловили співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам'ять про культурного діяча житиме в серцях його учнів і колег.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині пішов у інший світ майданівець і активіст Тарас Демко. У Львівській області в понеділок, 19 жовтня після важкої хвороби помер майданівець, активіст, депутат Дрогобицької міської ради Тарас Демко.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що 16 жовтня, у Чернівцях відбувся похорон молодої волонтерки, учасниці Євромайдану, працівниці Чернівецької ОДА Олени Антимійчук. у мережі розповіли, що прощання з активісткою відбудеться у храмі у Чернівцях.

Нещодавно Знай передавав, що уміра бувший клавішник Uriah Heep Кен Хенслі. Сумну новину повідомили 4 листопада. Музиканту було 75 років.