Осінь порадувала українців приємним теплом і ніжним сонцем, але зима вже не за горами і вже через кілька днів температура істотно знизиться.

Поступове зниження температури починається вже з 9 листопада. Сьогодні 10 листопада в західних регіонах і в Тернопільській області, зокрема, температура опуститься до +8 - +13 градусів. Про таку тенденцію розповіла синоптик Наталка Діденко.

При цьому погода на всій території України зберегтися ясною, дощів не передбачається до вихідних. Після цього протягом наступного тижня температура опуститься до +3 - +7 градусів.

У Києві у вівторок 10 листопада буде без опадів, вранці у вівторок і середу можливі тумани, а вдень сонце вигляне з-за хмар і трохи зігріє повітря. У нічний час температура опуститься до +2 - +4 градусів, вдень підніметься до + 8 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що синоптики розповіли про прогноз погоди на сьогодні 10 листопада. У вівторок, 10 листопада, по всій Україні встановиться прохолодна погода. Опадів не прогнозують, хоча іноді може бути досить туманно.

Також Знай писав, що синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода 11 і 12 листопада. За словами Діденка, погода в Україні в ці дні перебуватиме у владі антициклону, не буде ні серйозних дощів, ні снігів.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні очікується різка зміна погоди. Атмосферний фронт принесе не тільки температуру нижче нуля вдень, але і сніг. Синоптики показали нові карти погоди на місяць, який буде не надто теплим. Тому українцям рекомендується приготувати шапки і рукавички.