Сучасні гаджети дозволяють сфотографувавши себе і найцікавіші види в будь-який момент. Досить просто дістати смартфон з кишені і клацнути кнопкою. Так вирішив вчинити і житель Кременця, але його чекала невдача.

Чоловік вирішив зробити фото виду, що відкривається з п'ятиметрової стіни. Він заліз на високу частину і вже приготувався зробити фото, але втратив рівновагу і впав. Фото вечірнього Кременця завершилися травмами голови та забоями. 40-річного горе-фотографа доставили в лікарню з відкритою черепно-мозковою травмою.

Нагадавши, Знай писав, що Селфі може бути смертельно небезпечним. В основному травми отримують підлітки, які лізуть робити фото на електропори або електропоїзди. Одним з них став житель Тернополя. 15-річний молодий чоловік з друзями гуляли в депо. Коли він поліз на вагон поїзда, отримав страшний удар струмом і опіки.

Також Знай повідомляв, що у вересні цього року 12-річний підліток вирішив сфотографуватися на даху вагона поїзда. Він заліз і отримав удар струмом. Опіки і травми тепер лікують лікарі. Його стан оцінили, як критичний, адже через його тіло пройшла напруга в 27,5 кВ, 65% тіла дитини в опіках.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівецькій області сталася трагедія. Чоловік займався зварювальними роботами і загинув. За попередньою інформацією чоловік не дотримувався техніки безпеки, тому отримав удар струмом, який виявився смертельним. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та почали з'ясовувати обставини загибелі зварника.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще