В Україні коронавірус продовжує поширюватися. З кожним днем все більше і більше хворих потребують медичної підтримки, а місць у лікарнях залишається все менше. Щоб змінити ситуацію уряд посилив карантин для помаранчевих і червоних зон.

Тепер під забороною планові операції та госпіталізації. Їх у Міністерстві охорони здоров'я рекомендують перенести. Однак в ряді випадків людини візьмуть на лікування і прооперують. Щасливчиками стали породіллі, вагітні жінки та онкологічні хворі.

Варто відзначити, що вже вся Україна забарвилася в помаранчевий колір, а нескоторие області стали червоними. Жорсткі обмеження викликають опору громадян, але в Кабміні і МОЗ приймають рішення про введення карантину вихідного дня.

Нагадавши Знай писав, що навесні цього року був створений фонд по боротьбі з коронавірусом. У нього пішли кошти, які раніше були виділені на освіту та інші важливі сфери. Однак більша частина грошей з цього фонду була витрачена не на підготовку нових ліжок для хворих або на обладнання, а на будівництво доріг, на доплати правоохоронцям і багато іншого.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що президент Володимир Зеленський захворів коронавірусом. Він розповів, що йому прийшов позитивний результат чергового тестування. У відповідь на це президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський запропонував Зеленському полікуватися у звичайній лікарні, де лежать більшість українців.

Нещодавно Знай передавав, що до п'ятого президента України Петра Порошенка померла теща. Мати Марини Порошенко померла від ускладнень коронавірусу.