Відома співачка Оля Полякова знову порадувала шанувальників ніжними знімками. Вона вирішила показати, як виглядає вдома під час відпочинку.

"Королева ночі" приміряла білосніжну футболку з чорним написом на грудях і коротких шортах. Вона сфотографувалася без звичного яскравого макіяжу і без зачіски, яку створюють їй стилісти перед концертами і ефірами.

У підписі до фото Полякова написала, що завжди виходить красиво в об'єктиві у улюблених люблячих її людей.

Новий образ припав до смаку її шанувальникам, які відзначили в коментарях, що їм дуже подобається свіжість образу. Також шанувальники похвалили співачку за проведені нещодавно концерти. Вони писали, що були в захваті від шоу.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у співачки Олі Полякової підростає дочка Маша, якій зараз 15 років. Дівчина вже встигла зібрати власну армію шанувальників у соцмережах. В черговий раз дівчина здивувала користувачів серією знімків, які були зроблені в рамках фотосесії. На них Маша постала в незвичайному образі.

Сукня з мереживами трапецевидного крою тільки підкреслило ніжність дівчини. Тому знімки стали популярними серед шанувальників.

Також Знай повідомляв, що Оля Полякова зустрілася з російським співаком Філіпом Кіркоровим. Ежто викликало відторгнення серед українців. Продюсер Ігор кондратюк негативно відгукнувся про спільний виступ української співачки з російським колегою.

Нещодавно Знай передавав, що Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, похвалилася новим фото в мережі.