У Тернополі засікли дивного чоловіка, який котив медичну каталку. Він пояснив, що нібито знайшов її на смітнику і хоче здати на металобрухт.

Інцидент стався біля супермаркету "Новус" у центрі Тернополя. Чоловіка помітив депутат Почаївської міської ради Тарас Паляниця. Він зняв на відео чоловіка і його каталку, а також розпитав, де він взяв її.

Як виявилося, чоловік зловживає алкоголем. Він насилу розповів, що знайшов каталку на смітнику у 1 міськлікарні. Однак він не зміг розповісти, що з нею не так і чому її викинули на смітник. Далі він розповів, що планує заховати каталку, а потім здати на металобрухт.

Незнайомець зазначив, що його вже зупиняла поліція і розпитувала про каталку. Однак відпустили без будь-яких претензій. Також з'ясувалося, що каталка не має пошкоджень.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Закарпатті поліція розшукує 22-річного грабіжника, який проникав у квартири під приводом збору грошей на лікування хворої дитини. Він зміг вкрасти грошові кошти, прикраси та інші цінності. 22-річному жителю Мукачівського району за погодженням Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у викраденні чужого майна з проникненням у житло.

Також Знай писав, що на Львівщині знайшли мертвою молоду жінку, яку три дні вважали безвісти зниклою. Її розшукували з 3 жовтня. Жінка покінчила життя самогубством і загинула від травм.

Нещодавно Знай передавав, що на Буковині поліція розшукує жінку, яка пішла з дому і не повернулася. У неї провали в пам'яті, тому рідні просять допомогти знайти маму і бабусю.