У Тернополі в одному з житлових будинків по вулиці Героїв Крут заливає підвал водою. Жителі скаржаться на бездіяльність керуючої компанії і комунальників.

Про проблему написала Ірина Трофімова в групі» Тернопільські плітки " в Facebook. Жінка пояснила, що скаржилися мешканці не один раз. Однак їм приходячи лише відписки, а проблема залишається. Ірина зазначила, що будинок старий, в під'їзді проживають люди пенсійного віку.

Жінка розповіла, що зверталися, як в керуючу компанію, так і в ЖЕК, але у відповідь почули рекомендацію створити ОСББ і вирішувати свої проблеми самостійно, так як грошей у комунальників немає.

За словами автора поста, сьогодні співробітники комунальної компанії прийшли, посиділи біля будинку півдня і пішли. Вони нічого не робили і не зайшли в підвал.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу. В результаті жителям столиці доведеться зупинятися в"озері безпеки". Диво-розмітку нанесли на пішохідному переході в Дніпровському районі столиці, на вулиці Курнатовського.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули її ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло. Штовхали, різали, гнули і намагалися відламати чавунні елементи. Комунальники спостерігали за процесом через камери спостереження.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.