У Тернопільській області стався трагічний випадок-чоловікові не дійшов до поліклініки всього кілька кроків і помер.

У Чорткові чоловік з поганим самопочуттям йшов на прийом до лікаря. Напередодні він приїхав з Івано-Франківської області. Після цього у нього різко піднялася температура і почався кашель. Він вирішив не чекати подальших розвитку подій і звернутися за допомогою.

Однак так і не дійшов до лікаря. Він впав і помер в декількох метрах від входу в лікарню. Померлий був 1954 року народження. Про його смерть повідомили медики поліклініки на лінію 102. Під час розглядів стало відомо, що помер хворий на цукровий діабет, а причина смерті стане відома тільки після розтину тіла патологоанатомом.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Закарпатті помер полковник СБУ. Він хворів коронавірусом і помер від ускладнень цієї хвороби. Він "згорів" за 5 днів. У вівторок чоловіка госпіталізували, а в суботу його вже не стало. Його друг розповів, що кілька разів говорив з правоохоронцем по телефону, а потім його підключили до апарату штучного дихання. Через кілька днів 49-річний чоловік помер.

Також Знай писав, що на Львівщині помер ветеран АТО і боєць батальйону "Айдар" Денис Яковенко. Помер він раптово, і причина смерті не повідомляється. Потрібно дочекатися офіційних коментарів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті помер професор УжНУ Михайло Лендел. Він помер 4 листопада. Співчуття висловили його колеги та студенти. Поки принчина смерті залишається невідомою. Рідні до останнього не повідомляли, де і коли можна попрощатися з вченим і викладачем.