Діти з Тернопільщини вибороли медалі та нагороди на турнірі з боксу. Чотири перших місця і одне друге місце дісталися маленьким жителям Тернопільської області на турнірі «Діти – наше майбутнє».

Переможцями у своїх вагових категоріях стали Захар фірма, Артем Зварян, Артур Гримак, Маркіян Собчак і друге місце дісталося дівчині Соломії Голован. Змагання проходили у Львові. Участь брали понад 80 дітей з регіонів Західної України. Про це повідомляє телеканал Т1.

Тернопільську область представили вихованці боксерського клубу»шкіряна рукавичка".

Нагадавши, Знай писав, що львівські гімнастки вибороли нагороди на чемпіонаті України з художньої гімнастики. 21 жовтня, на чемпіонаті України з художньої гімнастики в Ужгороді визначилися переможці та призери у багатоборстві серед гімнасток, які виступають за програмою майстрів спорту України, а також серед клубів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай повідомляв, що 10-річна спортсменка зі Львівщини взяла золото на чемпіонаті України з настільного тенісу. У місті Олександрія Кіровоградської області відбувся Чемпіонат України з тенісу настільного "Прудкий м'яч" серед гравців 2010 року та молодших.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області пройшов чемпіонат з армспорту серед молоді. Переможцем став житель Тернопільщини. Мар'ян Синовецький здобув золоту медаль та 1 місце у вазі «80+» у боротьбі на ліву руку та 3 місце на праву руку. Молода людина представить Україну на чергових змаганнях міжнародного класу.