У Тернополі недбайливий мешканець багатоповерхового будинку "зашив" аварійні труби і затопив сусідку. Жінка розповіла і показала, що відбувається в її квартирі в соцмережі.

Тернополянка поскаржилася, що її сусіди зробили ремонт і сховали під гіпсокартон і стіни аварійні труби, які дали текти. При цьому сусіди не пускають в свою квартиру майстрів, щоб усунути поломку.

Світлана Мусієнко опублікувала в групі "Тернопільські плітки" фото, на яких видно, що по трубах в санвузлі стікають іржаві патьоки, стеля в рудих плямах, фарба і побілка відшарувалися і пузиряться від надлишку вологи. Жінка зазначила, що довелося викликати аварійну, яка з'ясувала, що тече труба з холодною водою. Щоб убезпечити мешканців від ще більшої аварії, вони перекрили воду.

Жінка в своєму пості попросила пораду, як діяти в ситуації, що склалася і висловила побоювання, що труба може лопнути і вода затопить її квартиру. Вона зазначила, що мешканці будинку написали заяву на заміну стояка, але сусід не дає доступу, тому комунальники не можуть здійснити заміну водопровідних труб.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Хмельницьким туберкульозний диспансер заливає фекаліями та стоками округу. Причиною такого стану справ стали старі і переповнені септики. Відходи з них не вивозяться через заборону.

Також Знай писав, що в Ужгороді фекалії потекли по новому асфальту. Цю картину городяни зафіксували на камери і виклали в мережу.

Нещодавно Знай передавав, що в одній з харківських багатоповерхівок прорвало труби і в підвалі утворився басейн.