На Тернопільщині молодик вирішив помститися своїй колишній дівчині та викрасти автомобіль її батька. Правоохоронці протягом 5 днів розшукували зниклу машину HYUNDAI SONATA.

Про викрадення машини повідомив житель Тернополя. Він розповів, що залишив автомобіль у дворі багатоповерхового будинку на вулиці Карпенка. Однак в ніч з 4 на 5 листопада його викрали. Про це розповіли в поліції Тернопільської області.

Під час розслідування інциденту правоохоронцям вдалося встановити особу викрадача і знайти його. Ним виявився колишній коханий дочки потерпілого. Молоді люди розірвали стосунки після сварки. Однак молодий чоловік не захотів залишитися поваленим і вирішив помститися і викрав машину її батька.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві в ніч з 4 на 5 листопада невідомі понівечили білосніжний позашляховик. Власник автомобіля не зміг впоратися з власними емоціями від побаченого. Пізніше з'ясувалося, що так власника дорогого автомобіля привітали з днем народження.

Також Знай писав, що в Австралії у радіоведучої вкрали автомобіль, але спритна дівчина вирішила повернути машину назад. Їй це вдалося, а також вдалося познущатися над викрадачами. Дівчина використовувала сучасні технології і керувала машиною Дистанційно, коли зрозуміла, що її "Малятко" викрали.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Мелітополі жінка скоїла кілька крадіжок. Вона привласнила домкрат, ключі і дорожній знак, а також сподобалися їй санки, які і стали фатальними для неї. Жінка примудрилася довгий час ховатися від поліції, але врешті-решт удача відвернулася і вона попалася.