В Італії зникла молода Українка, яка працювала в цій країні кілька років. Вікторію Вовкотруб досі не може знайти італійська поліція. Підозрюють, що її співмешканець вбив Українку і сховав тіло.

Вікторії Вовкотруб 42 роки. Жінка жила і працювала в Брешії. Вона зустрічалася або проживала з громадянином Сербії. Стало відомо, що українка зникла 5 листопада. У поліцію звернулася її подруга, яка кілька днів не могла зв'язатися з Вікторією і почала бити на сполох. Про подробиці йдеться в матеріалі італійських ЗМІ.

Поліцейські затримали якогось Кадруса Берізо, якому 60 років. Його звинуватили у вбивстві Українки і в знищенні її тіла. У поліції є вагомі докази підозрювати серба у вбивстві, так як під час обшуку у нього виявили одяг зі слідами крові. Правоохоронці призначили ряд експертиз, які повинні допомогти встановити чия це кров.

Вікторія Вовкотруб жила в Брешії. Спочатку вона працювала офіціанткою, а потім влаштувалася доглядальницею. З підозрюваним у українки були близькі стосунки, хоча в поліції так і не змогли встановити, коли пара розійшлася.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що нещодавно в Італії стався ще один гучний злочин. Громадянин Італії вбив свою дружину українку, яка нібито вимагала від нього повернутися на роботу, а гроші всі відправляла в Україну. Чоловік розбив голову українці і викликав поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Україні загинула молода дівчина. Її понівечене тіло знайшли на дитячому майданчику після кількох днів пошуків.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві батько спалив сосбвенного сина. Він забрав дитину з занять, а коли прийшла мати дитини, чоловік бив його ножем, а потім підпалив.