Історичні знімки міст завжди були в ціні. Вони зберегли міські пейзажі, не зруйновані війнами і радянськими функціонерами.

Чергову добірку знімком столітньої давно з Бережан Тернопільської області опублікували в ТеNews.

На знімках видно храми, кафе і вулиці міста такими, якими вони були до початку Першої світової війни. У кадр потрапили ресторанчики з комфортабельними столиками на терасі, храм Святої Трійці, вулиці міста і навіть бої Першої Світової з солдатами в окопах недалеко від Бережан.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фотограф відобразив початок війни, коли в місті будували оборонні загородження з кілків і колючого дроту, але місто жило ще мирним життям.

Нагадавши, Знай писав, що у Львівській області пройшли зйомки нового телесеріалу "Кава з кардамоном". 16 жовтня, в Жовкві пройшли зйомки 10-серійного серіалу "Кава з кардамоном", дії якого проходять в 19 столітті. Це буде драматична історія, в центрі якої опиниться заборонене кохання одруженого польського шляхтича Адама і юної української сироти Жанни.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську реставрують історичну будівлю. Городяни занепокоїлися демонтажем архітектурних елементів з фасаду будівлі. Чиновники ж кажуть, що вони рятують будівлю від руйнування. Зокрема, зберігають цілісність конструкції.

Нещодавно Знай передавав, що 7 жовтня, на "Запорізькій Січі" відкриють новий інтерактивний майданчик. Всі бажаючі зможуть зануритися в атмосферу Запорізької Січі і відчути себе учасниками історичних подій, що відбуваються.