Трирічний Ростик бореться з величезною пухлиною, яка довгий час не давала про себе знати, а коли з'явилися симптоми, медики схопилися за голову.

Новоутворення виросло в животі малюка до таких розмірів, що проросло в кістковий мозок. Зараз дитина проходить обстеження і лікування. Медики поставили йому діагноз " рак симпатичної нервової системи (Нейробластома заочеревинного простору з метастазами в кістковий мозок)». Малюкові потрібно терміново пройти лікування в Sant Joan de Déu Barcelona Children's Hospital в Іспанії. Там йому проведуть таку необхідну імунотерапію.

Ростаслав Рудницький до недавніх пір не скаржився на здоров'я і в свої три роки радував позитивом батьків, але за одну ніч життя сім'ї перекинулася. Малюк скаржився на біль і не можу заснути. Лікарі виявили пухлину. Мама Ростика розповіла, що він не любить рак тільки тому що його мама плаче через нього.

Сім'я пройшла обстеження в Київському інституті раку і діагноз дитини підтвердився. Зараз Ростику потрібно зібрати 535 600,00 гривень. На сьогодні зібрано лише 41 962, 25 грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що гінеколог розповіла, як правильно вступити в інтимні стосунки з новим партнером. Лікар зазначила, що в українському суспільстві досі існують табу на обговорення статевого здоров'я. Партнери не просять довести відсутність хвороб довідкою від лікаря і рідко відвідують гінеколога і уролога.

Також Знай писав, що хвора на рак укрінка перемогла хворобу. Їй пересадили кістковий мозок.

Нещодавно Знай передавав, що у фонді "Таблеточки" оголосили " тиждень переможців". Адже діти перемагають рак тільки завдяки дорослим, які прагнуть до їх одужання і допомагають фінансово.