У Тернополі очевидець повідомив про те, що невідомий на власному автомобілі пошкодив припарковані у дворі житлового будинку машини і поїхав у невідомому напрямку.

Він виявився власником одного з постраждалих авто і викликав поліцію на місце події. Чоловік розповів, що водій автомобіля здавав назад і зачепив поруч стоять машини. В результаті він зачепив 4 автомобілі-Nissan, Hyundai, Toyota та BMW.

За допомогою відео з камер відеоспостереження був встановлений автомобіль і його власник. Через короткий проміжок часу правоохоронці виявили дане авто на одній з вулиць Тернополя. Виявилося, що власницею цього авто є жінка. Вона керує машиною марки Lancia. Вона здійснила наїзд на припарковані машини і зникла.

Жінка-водій злякалася і вже після аварії вживала алкоголь. Тернополянка відмовилася проходити тест на кількість алкоголю в крові. Вона отримала від поліцейських адміністративні матеріали, в яких зазначено, що вона порушила ст.126 ч. 1 (водіння без необхідних документів), ст. 124 (вчинення ДТП), ст. 122-4 (залишення місця ДТП), ст. 130 ч. 4 (вживання алкоголю водієм транспортного засобу до проведення медичного огляду уповноваженою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадавши, Знай повідомляв, що водій білого Scion TC врізався в задню частину чорного позашляховика на автомагістралі в Калгарі, Канада. На відео видно, як невдалий маневр Scion TC змушує авто врізатися в задню частину іншого авто.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також Знай писав, що Volvo Cars провела свої самі екстремальні краш-тести, кілька разів скинувши кілька нових автомобілів з крана з висоти 30 метрів.

Нещодавно Знай передавав, що пізно ввечері в суботу, 14 листопада, на Львівщині в жахливій аварії загинули двоє водіїв.