Починаючи з сьогоднішнього дня синоптики будують зимові прогнози погоди. Поступово температура буде знижуватися. Найближчими днями в нічний час стовпчики термометрів опустяться до -3 градусів.

При цьому на всій території України та на Тернопільщині, зокрема, йтимуть дощі. Водіїв попередили про можливе обмерзання доріг. Правоохоронці ще раз нагадали про те, що необхідно дотримуватися правил дорожнього руху і бути уважними на дорогах.

Пішоходам же нагадали, що потрібно бути акуратними і під час ходьби по тротуарах. Зараз погода сприяє утворенню крижаної кірки на асфальті. Водіям же рекомендується утриматися від поїздок без особливої необхідності, а також замінити шини на зимові.

Нагадавши, Знай писав, що в останню добу в Києві та в інших регіонах пройшов перший сніг. Українці зраділи приходу зими, а ось автовласники стали заручниками ситуації. у Києві дороги не встигали розчищати від падаючого снігу. На вулицях міста утворилися затори. За минулу ніч патрульна поліція нарахувала 47 дорожньо-транспортних пригод, постраждалих у них не було.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в середу, 18 листопада, по всій території України очікується сонячна і не дощова погода. У той же час в деяких областях країни температура повітря буде нижче нуля. Однак на Заході синоптики Укргідрометцентру прогнозують тепло.

Нещодавно Знай передавав, що на Україну насуваються сильні морози. Зокрема, чекає це схід країни. В Україну прийшов арктичний холод. Сталося це у вівторок, 17 листопада. у західних регіонах очікуються короткочасні опади. У Донецькій і Луганській області можливий навіть мокрий сніг. Зима остаточно приходить в Україну.