10 років тому весілля зіграли молоді люди з нестандартною зовнішністю. Вони здивували мережу своїми неформальними і нестандартними образами.

Молоді люди прийшли на одруження в незвичайних нарядах-наречений з білими дредами і в білому костюмі, на ногах у нього були масивні білі чоботи. Наречена ж одягла чорну сукню, поголила частину волосся, а обличчя прикрасила пірсингом, взула чорні туфлі з чорними панчохами. Сукню дівчина вибрала з опушкою по подолу. Нерівний поділ сукні відкривав ноги попереду і лягав «хвостом» ззаду.

Настільки незвичайні образи молодих дали лише надію, що в шлюбі з'єдналися родинні душі, люди з близькими поглядами. Час лише підтвердив цю надію. Пара живе разом, у них з'явилися діти і сильно помінялися образи.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Від чорної нареченої не залишилося і сліду, а від білосніжного молодої людини лише довге волосся. Зараз незвичайна наречена перетворилася в красиву жінку, що нагадує Мерилін Монро. Від чорного волосся і лисини не залишилося сліду, але з'явилася фігура, жіночні вбрання і образи. Її чоловік зберіг довге волосся, але ось з дредами він розпрощався.

Нагадавши, Знай писав, що Світлана Лобода виступила на весіллі Ксенії Собчак.

Також Знай повідомляв, що зірка інтернету і" синтоловий качок "Кирило Терешин, якого прозвали "Руки-базуки", позбувся своєї гордості.

Нещодавно Знай передавав, що Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" через те, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі.