У мережі з'явилося відео, в якому показали, як живе на перший погляд ідеальна дівчина. Ролик зняв її свекор, який завітав у гості до молодої сім'ї.

Відео свекор виклав в мережу, на ньому видно, що в будинку бардак, розкидані речі і навіть на підлозі лежать фекалії тварин. Він знайшов навіть брудну білизну і сміття. Протягом усього ролика чоловік з нецензурною лексикою описує те, що відбувається.

Під час зйомки свекор відомої блогерки заявив, що так в реальності живе його невістка – Красуня і відома на весь світ блогер.

Після цього Вікторія німець відреагувала на відео і жорсткі коментарі під ним. Вона написала довгий пост про те, що її звинуватили не знаю обставин і причин. Коментаторам вона заявила, що вони люблять обговорювати чуже життя. Себе вона назвала жертвою і об'єктом ненависті і злості оточуючих.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відео стало вірусним, а в мережі досі не вщухають суперечки з приводу стану житла блогерки. Одні підтримали свекра, який показав реальне життя красуні. Інші ж засудили чоловіка за вторгнення в приватне життя молодої сім'ї. Багато українців відзначили, що дівчина свідомо обманює їх і показує «відфотошоплене» життя, а не реальне.

Нагадавши, Знай повідомляв, що відома на всю Україну блогер Таня Пренткович поділилася секретами особистого життя. Вона розповіла, як прийшла до популярності і успіху.

Також Знай писав, що відома Українка з пишним бюстом Міла Кузнєцова опублікувала в соціальній мережі Instagram нове фото.

Нещодавно Знай передавав, що блогер-мандрівник Михайло Зарубін поділився враженнями від відвідування покинутих людьми місць.