У мережі показали, як живе мама-одиначка з Росії, у якої троє синів і у всіх цілий букет діагнозів.

Семен і Кирил – двійнята. Їм зараз по 14 років. Є ще молодший син Марк, якому 4 роки. Оксана Давлетова ростить хлопчиків сама, чоловік пішов з сім'ї після народження третьої дитини. У дітей діагностовано ДЦП, порушення слуху та зору.

Оксана розповіла, що змушена була звільнитися з роботи, щоб доглядати за дітьми. Зараз їй 35 років, і вона займається розвитком хлопчиків. Кирило і Марк-паліативні. Семен найбільш здорова дитина, тому у всьому допомагає мамі.

Оксана зазначила, що Семен може самостійно заправити ліжко, позалицятися за молодшим братом, допомогти по дому. Його в цьому році взяли в 1 клас на домашнє навчання.

Влітку сім'я живе на дачі, а з настанням холодів переїжджає в міську квартиру. Оксана розповіла, що на колишнього чоловіка зла не тримає, так як він не знайшов щастя з ними в сім'ї. Вона вважає, що всі мають право на щастя

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Матері-одиначці пропонували відмовитися від дітей або хоча б від одного з хлопчиків, але вона не погодилася і продовжує ростити дітей сама.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Київській області суд зобов'язав прийомних батьків повернути дітей їх біологічному батькові. Прийомні батьки взяли дітей на виховання 3,5 роки тому. За цей час їх рідний батько жодного разу не намагався з ними зв'язатися або допомогти, проте через якийсь час вирішив їх повернути.

Також Знай писав, що в Запоріжжі багатодітна мати страждає від знущань і ростить п'ятьох дітей.

Нещодавно Знай передавав, що мама дитини з ДЦП розповіла, як знущаються над її сином.