Приготувати сирну запіканку в домашніх умовах зможе будь-яка господиня. Рецепт приготування страви родом з дитинства досить простий, а всі складові частини доступні. Родзинкою запіканки є аромат ванілі і смак родзинок. Завдяки цьому блюдо стане неповторним.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- Сир-500 г
- Яйце куряче - 1 шт.
- Манна крупа - 2 стіл. ложка
- Масло вершкове - 3 стіл. ложка
- Ізюм - 100 г
- Сметана - 3 стіл. ложка
- Цукор - 2 стіл. ложка
- Ванільний цукор - 1 пакетик
- Борошно для присипки
Спосіб приготування
В першу чергу потрібно промити і замочити родзинки, щоб він став м'яким. Далі можна приступати до приготування тіста для запіканки. Сир потрібно протерти або збити блендером, щоб в ньому не було грудочок.
Вершкове масло потрібно розтопити і остудити. Яйце збивається з цукром. Тут можна використовувати звичайний цукор або ванільний.
Після цього потрібно включити духовку на 180-190 градусів. Форму для випічки гарненько змащуємо вершковим маслом, щоб запіканка не прилипла. У ємність з сиром додається 2 столові ложки розтопленого масла, манка і збите яйце. Ізюм, який до цього знаходився у воді потрібно просушити на паперових рушниках. Його потрібно вмішати в тісто для запіканки. Отриману суміш викладають у форму для випічки і відправляють в духовку. Випікати потрібно 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Нагадавши, Знай, як приготувати запечені курячі стегенця з сиром.
Також Знай писав, як створити справжній кулінарний шедевр - ніжний салат з грибами. У цій страві є куряче м'ясо і сир, які надають йому особливу ніжність.