У Тернопільській області медики швидкої допомоги рятували юнака, який отруївся алкоголем. 16-річний житель Монастириського району був госпіталізований.

На Тернопільщині медиків швидкої допомоги викликали до села Вистра, де 16-річний підліток напився сурогатного алкоголю та знепритомнів. Лікарі госпіталізували молодика до Бучацької районної лікарні. Медики в лікарні підтвердили отруєння сурогатним алкоголем. Про стан здоров'я юнака на даний момент нічого невідомо.

Варто зазначити, що в Україні діють заборони на продаж алкоголю особам, які не досягли 18-річного віку. У магазинах вимагають пред'явити паспорт. Однак молодь долає заборони і п'є алкоголь. в результаті випадки отруєння сурогатом - не рідкість.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві неповнолітня дівчина отруїлася алкоголем. У Дніпровському районі міста Київ дві неповнолітніх дівчини зловживали алкогольними напоями. Одна з товаришів по чарці отримала гостре отруєння. Її госпіталізували в найближчу лікарню, щоб врятувати життя.

Також Знай писав, що в Києві 2-річна дівчинка вирушила алкоголем, поки її батьки випивали з сусідами. 22 липня, на вулиці Нижньоюрківська Подільського району столиці 2-річна дівчинка отруїлася алкогольними напоями. На місце події прибули медики, які терміново госпіталізували дитину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі сталося нещастя – маленький хлопчик випав з вікна багатоповерхівки і помер від отриманих травм. Медики виявилися безсилі, так як дитина впала з 8 поверху.