Житель Канади протягом 25 років годує єнотів. Пухнасті товстуни приходять до нього, щоб отримати чергову порцію ласощів і порадувати чоловіка.

У Канаді проживає чоловік, який ось уже чверть століття виконує обіцянку, яку він дав своїй померлій від раку дружині. Протягом всіх цих років він підгодовує єнотів біля свого будинку. Тварини приходять з лісу щоночі.

У раціоні цих потішних тварин сосиски, фрукти, овочі, печиво і навіть збиті вершки. Маленькі гурмани активно ласують і не бояться свого годувальника. Після трапези вони знову йдуть в ліс.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі виявили сімейство диких кабанів. Вони як ні в чому не бувало розгулювали по міських вулицях і шукали прожиток. У стаді була свиноматка і дитинчата.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В якому саме районі було записано ролик-невідомо. Але, побачене там точно вразило. Самки кабанів разом з поросятами просто прогулювалися по дворах багатоповерхових будівель.

Також Знай повідомляв, що з Херсонської області прийшли дуже цікаві новини-стадо кабанів постійно гостює в парку міста Олешки. Кабанчики приходять сюди погуляти і поїсти каштанів.

Кабани облюбували місцевий парк і набережну в місті Олешки на Херсонщині. Велика компанія свиней з поросятами час від часу виходить на прогулянку з Дніпровських плавнів в місто.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятують старого верблюда з приватного зоопарку. У приватному зоопарку, де і живе тварина, криза, їжі для тварин. Її не вистачає і багато з них вже пішли на корм тиграм або були продані в інші зоопарки.