На Тернопільщині засудили двох студентів, які побили та перерізали горло своїй співучениці. Дівчина дивом змогла дійти до гуртожитку і попросити допомогу.

Кременецький районний суд прийняв рішення взяти під варту двох молодих неповнолітніх людей, які познущалися над одногрупницею. Їх посадили у в'язницю на 10 років.

Інцидент стався в 2018 році. Тоді два студенти Почаївського училища здійснили спробу вбивства одногрупниці. Вони побили потерпілу і спробували перерізати їй горло осколком скла. Причиною послужила сварка між двома хлопцями і дівчиною. Обвинувачені розповіли, що потерпіла їх образила насмішками. Під час побиття дівчина знепритомніла, а обвинувачені вирішили перерізати їй горло. Вони знайшли осколок скла і нанесли кілька різаних ран.

Дівчина прийшла в себе і змогла дійти до гуртожитку, де і попросила про допомогу. Їй викликали швидку. Медики змогли вчасно зупинити кровотечу і врятувати життя дівчини від крововтрати.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові помер відомий 71-річний режисер і педагог Леонід Садовський. Його 14 Листопада жорстоко побили. Чоловік не оговтався від отриманих травм голови, які йому завдали тупим предметом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що за кермом Volkswagen, який 7 листопада збив трьох людей на "острівці безпеки", в Харкові, був 23-річний громадянин Республіки Ємен Хенді Алі.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині молодий чоловік звів рахунки з життям. Його виявили в петлі в будинку батьків. Трагедія трапилася в селі Скалат Підволочеського району.