У Росії розповіли історію про те, як лікарі не помітили у пацієнтки коронавірус і лікували запалення нирок. Аїді був 51 рік. Жінка потрапила в одну з лікарень Башкортостану для лікування захворювання нирок.

Згодом жінка відчула симптоми коронавірусу. Рідні зазначили, що їхня мама заразилася, будучи в лікарні. Сніжана Рахімова-дочка померлої, розповіла, що 17 березня лягла в лікарню. Там їй зробили пункцію нирок. Після трьох тижнів перебування в лікарні у жінки з'явилися ознаки COVID-19. У цей період вже в палатах було багато людей з пневмоніями. При цьому тести на коронавірус ніхто нікому не робив.

Сніжана Рахімова домагається, щоб стосовно медиків було проведено розслідування і заведено кримінальну справу за недбалість.

Сніжана розповіла, що її мати лікували від хронічного захворювання нирок, яке викликало скачки артеріального тиску. Після двох тижнів лікування у жінки настали поліпшення. При цьому в лікарні всі хворіли. Жінка розповідала родичам про це. Керівництво лікарні нічого не робило.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

5 квітня Аїда збиралася виписатися, але її лікаря не виявилося на місці. Він був на лікарняному. Після цього всю лікарню закрили на карантин. Пацієнтам не дозволяли робити тести на коронавірус і всім діагностували пневмонію. Однак родичі вмовили залишитися жінку, а 10 квітня у неї вже діагностували коронавірус. Вона просила її забрати і плакала, а рідні не могли її забрати, так як лікарня була закрита для відвідувачів. Далі жінку перевели в іншу лікарню. Далі Аїді не надали ніякої допомоги і лікування коронавірусу.

13 квітня жінку поклали під апарат ШВЛ, так як вона стала задихатися. У неї виявили 16% ураження легень. Лікарі говорили рідним, що її стан стабільно важкий. Потім Аїда нібито вийшла з коми і почала дихати самостійно, але 20 квітня рідним повідомили, що мамі стало краще. Жінка спілкувалася з рідними і переживала за онуків. Медики попросили купити їй харчування. Однак 22 квітня рідним повідомили, що вона померла.

Нагадавши, Знай повідомляв, що адміністрація мерії горда Скадовськ (Херсонська область) потрапила в жорсткий скандал через заборону поховати померлого від коронавірусу людини.

Також Знай писав, що у Львові відкрили нове відділення для хворих коронавірусом.

Нещодавно Знай передавав, що кисень для харківських лікарень тримають на кордоні України.