На Тернопільщині лікарі ремонтували дорогу, що йде до лікарні. Вони ліквідували вибоїни на ділянці довжиною в 1 км.

Співробітники Золопотоцької районної лікарні вийшли, щоб закидати камінням глибокі вибоїни в асфальті. Медиків задіяли в цьому заході під час обідньої перерви. Про це повідомив директор лікарні Василь Понтус кореспондентам Суспільного.

Ця дорога, за словами директора лікарні, веде від центру Золотого Потоку до лікарні. По ній везуть хворих до лікувального закладу. Останній раз дорогу ремонтували 5 років тому. За цей час асфальт зруйнувався і з'явилися глибокі ями.

Дорогу закидали камінням, які безкоштовно надав кар'єр у Костельниках. 6 тонн каменів привезли в Золотий Потік, щоб закидати вибоїни. В ремонті дороги брали участь 4 лікарів і 2 місцевих жителів. Ініціатором ремонту став директор Золотопотоцької лікарні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що лікарі назвали чотири ранніх симптомів коронавірусу, на які потрібно звернути увагу, адже вони можуть бути індикатором того, що ви заразилися. Лідируючими симптомами коронавірусу залишаються кашель, температура і біль в горлі.

Також Знай писав, що кожен день родичі хворих коронавірусом змушені чергувати біля лікарень в очікуванні списку ліків для рідних. У Харкові рідні пацієнтів з ковід відчули всю безкоштовну медицину на собі.

Нещодавно Знай передавав, що в лютому 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) надала інформацію про те, що носити маски під час епідемії слід лише хворим і лікарям. Однак практика показала, що маска є захистом від вірусів.