У Кіровоградській області розгорнулася сімейна драма, в якій учасниками стали мати і дочка. Жінки не можуть поділити двох дітей.

29-річна Інна Демешко проклинає свою матір і звинувачує її у всіх складнощах. Виявляється, що її мати Валентина забрала у дочки синів. Суд передав опіку над дітьми бабусі. Зараз Валентина позбавляє дочку батьківських прав. Ситуацію вивчали в студії програми»Стосується кожного".

Кожен раз, коли Інна приходить в батьківський будинок між жінками спалахує скандал, доходить до рукоприкладства. Все відбувається на очах у 11-річного Максима і його 6-річного брата Микити.

Валентина розповіла, що її доньці не потрібні діти. Вона часто йде в загули і запої. Мати неодноразово піднімала руку на синів, а старшого Максима навіть намагалася задушити.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Київській області прийомні батьки ведуть боротьбу в суді з біологічним батьком. Відсудити малюків вдалося біологічному батькові, який чомусь згадав про дітей після довгих років мовчання. Діти не бачили рідного батька чотири роки, проте нещодавно він виграв позов до Верховного Суду-судді постановили віддати малюків йому.

Також Знай повідомляв, що в Харківському регіоні перевірили сім'ї, в які повернулися діти з інтернатів на період карантину. волонтери та співробітники Служби у справах дітей провели 590 сімей. Вивчалися їх житлові умови та інші важливі складові.

Нещодавно Знай передавав, що американська багатодітна сім'я розповіла, як вони удочерили дівчинку з Албанії, у якої був синдром Дауна. Розповідь про дівчинку записав Конор – рідний син Тіма і Донни.