На Тернопільщині жінка загинула від короткого замикання та пожежі. Медики не змогли вирвати її з лап смерті.

85-річна мешканка села Ігровиця Тернопільської області потрапила до реанімації з опіками рук, ніг та тулуба. Її знайшов родич, який прийшов провідати літню жінку. Він викликав швидку.

Як з'ясувалося, в будинку розгорівся вогонь через коротке замикання в електропроводці. Жінка отримала опіки рук, ніг та тулуба. Медики доставили постраждалу в реанімацію, але там вона померла від отриманих травм.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з настанням холодів все частіше розгораються пожежі, так як люди намагаються зігрітися всіма способами. Так у Києві на ринку згоріли магазини. У Голосіївському районі міста Київ, у п'ятницю, 20 листопада, сталася масштабна пожежа. Там горів ринок, який знаходиться на вулиці Заболотного, 46-а.пожежа зачепила 100 квадратних метрів.

Також Знай писав, що під Кропивницьким під час пожежі загинула ціла сім'я. 18 листопада, стало відомо про пожежу в селі Варварівка, що в Запорізькій області. У ньому загинуло чотири людини, включаючи дві дитини, дошкільного віку. Вогонь знищив будинок. Пожежники впоралися з вогнем менш, ніж за годину, але людей не змогли врятувати.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті двоє людей загинули у пожежі. 16 листопада близько 18: 00 в селі Саджава Богородачанського району, в житловій кімнаті літньої кухні сталася смертельна пожежа. В результаті загоряння був знищений матрац площею 2 квадратних метри і закопчені стіни будівлі. Однак два чоловіки виявилися заручниками вогню і загинули.