Мер Тернополя Сергій Надал побував на відкритті пішохідного мосту у Тернополі та розповів, як розвивається місто. Він торкнувся теми розвитку інфраструктури.

Міський голова, який переміг на місцевих виборах з величезним відривом, відкрив пішохідний міст над дорожньою розв'язкою. Надал розповів, що Тернопіль активно розвивається, будуються нові житлові будинки, а також з'являється нова сучасна інфраструктура міста.

Не забув він відзначити, що в останні роки оновлені були парки і сквери, зроблений ремонт на вулицях міста. нещодавно побудували Гаєвський міст, а сьогодні відкрили Пішохідний.

Далі Надал похвалився, що будівництво цього мосту обійшлося бюджету міста безкоштовно. Головними спонсорами будівництва стали бізнесмени. Завдяки співпраці з соціально-відповідальним бізнесом-компанією "Креатор-Буд", вдалося зберегти кошти бюджету. Завдяки допомозі бізнесу городяни отримали зручний перехід через жваву магістраль міста.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що 16 листопада відзначила 90-річний ювілей відома тернополянка Раїса Невмержицька. Вона була репресована, а потім реабілітована, пройшла випробування сталінськими таборами і носила статус «ворога народу». Мер Тернополя Сергій Надал привітав ювілярку та висловив теплі побажання.

Також Знай писав, що на Тернопільщині відкрили дитячий будинок сімейного типу. Подружня пара Алексієвих ростить шістьох дітей. Багатодітна родина живуть у селі Озерна.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі реконструюють колектор, в якому довгі роки протікала річка Рудка. Капітальний ремонт даної ділянки парку Шевченка в Тернополі не просто прикрасить місце відпочинку городян, а й вирішить екологічну проблему в Тернопільському ставі.