Укрзалізниця відновить рух популярного поїзда через Тернопіль. Про це розповіли в прес-службі компанії.

18 грудня почне курсувати поїзд, який довезе пасажирів з Києва до Рахова Львівської області. Склад проходитиме через Тернопіль. По шляху прямування поїзд проїжджатиме станції Чортків, Теребовля, Копичинці, Товсте, Хоростків та Заліщики.

На даний момент Укразлізниця проводить ремонт залізничних колій, тому поїзди курсуватимуть тільки з 18 грудня. Також у компанії зазначили, що роботи планують завершити до 15 грудня.

Народний депутат Євгенія Кравчук розповіла, що без цього поїзда і цієї залізничної колії цілий ряд міст Тернопільщини виявився відрізаний від зовнішнього світу і від сполучення зі столицею. Вона також розповіла, що ділянка цієї дороги мало змінилася з часів Австро-Угорщини і прийшла в непридатність – застаріла інфраструктура. Також нардеп заявила, що цей шлях унікальний красивою архітектурою вокзалів і віадуків.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Укрзалізниця готується зробити великі інвестиції. Так стало відомо про те, що в компанії обіцяють підвищити комфортабельність вагонів. У 2021 році планують провести капітально-відновлювальний ремонт вагонів. Роботи проводитимуться на власних потужностях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай писав, що Національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" знайшла в собі сили презентувати вагон-салон VIP-рівня в стилі бароко. Компанія навіть запросила людей подорожувати Україною під час карантину на ньому.

Нещодавно Знай передавав, що у Хмельницькому залізничників спіймали під час крадіжки палива.