На Тернопільщині помер священик Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ отець Володимир Демчук. Священнослужитель помер сьогодні 23 листопада.

У понеділок не стало священнослужителя, який виконував обов'язки співробітника парафії УГКЦ святого священномученика Йософата у Тернополі. Також Володимир Демчук був багаторічним духівником колегіуму імені Патріарха Йосипа Сліпого. У нього залишилися четверо дітей.

Сьогодні о 18: 00 у храмі святого Йосафата владика Теодор очолить заупокійну службу. Також завтра продовжиться заупокійне богослужіння під керівництвом кир Василь Семенюк.

Про смерть священнослужителя повідомили на сайті архиєпархії.

"Архієпископ Василь, єпископ-помічник Теодор, працівники курії архиєпархії, духовенство тернопільських деканатів висловлюють щирі співчуття родині покійного. Нехай Всемилостивий Господь прийме душу в. Володимира в небесній обителі, де всі святі і праведні відпочивають", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 21 листопада помер отець церкви Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ у Тернополі Василь Сподар. Священнослужитель пішов з життя на 72 році життя.

Також Знай повідомляв, що в Калуші віруючі попрощалися з померлим священиком. Священнослужитель помер від важкої форми коронавірусу і від ускладнень інфекції. Йому було 63 роки. Чоловік пішов з життя 5 листопада.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті помер відомий священик. 5 листопада пішов з життя настоятель Хотинської церкви отець Дмитро Кишенюк. Похорони були заплановані на 6 листопада. Віруючі змогли попрощатися з померлим.