Відомий мандрівник, спелеолог, громадський діяч з Тернополя Борис Гора взяв з притулку сліпого собаку і тепер вони разом наводять лад у рідному селі.

Борис Гора розповів, що почув від людей історію про сліпого собаку, який живе в притулку. Він вирішив забрати пса, якому потрібен особливий догляд. Борис зазначив, що йому стало шкода тварина, яку навряд чи хтось візьме додому. Тепер новий домашній улюбленець на прізвисько Бровко вже вивчає новий будинок і ходить слід у слід за господарем, пише to.te.ua.

Борис купив собаці новий нашийник і поводок, щоб гуляти по селу, Бровко може вже сам виходити з дому і гуляти у дворі. Також собака стала новою турботою для господаря, так як тепер йому доводиться готувати більше їжі.

Борис з новим другом ходить селом і збирає сміття. Чоловік розповів, що люди вже звикають не смітити. На вулицях менше відходів.

Нагадавши, Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.