Печиво - найбільш популярна страва до чаю. Його просто приготувати, а також можна створювати самі хитромудрі форми. Швидко, смачно і красиво пригостити сім'ю десертом можна приготувавши печиво на сковороді. Для цього знадобляться мінімум часу і найпростіші складові.

Інгредієнт

  • 100 г борошна
  • 70 г цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 куряче яйце
  • 100 г вершкового масла
  • 70 г фундука
  • 50 г шоколаду

Спосіб приготування

Фундук потрібно подрібнити в борошно. Це можна зробити за допомогою кавомолки. Розмелені горіхи змішуються з борошном, розпушувачем і цукром.

На сковороді потрібно розтопити вершкове масло. Після цього сковороду потрібно зняти з вогню. У рідке масло потрібно швидко вбити яйце. Коли яйце змішається з маслом туди можна додавати сухі інгредієнти. Це вже можна робити на повільному вогні. Отримане тісто потрібно рівномірно розрівняти по всій сковороді. Печиво готується протягом 10 хвилин на повільному вогні.

Далі на печиво потрібно посипати залишилися горіхами і шоколадом. Воно знову закривається кришкою і залишається на сковороді ще на 5 хвилин. Вогонь під сковородою потрібно вимкнути і дати охолонути печінкою. Після цього готову страву можна перекласти на блюдо і подавати до столу.

Нагадавши, Знай писав, що інфляція і затримки зарплат в 90-х змушували жінок викручуватися і придумувати страви з нічого. Пропонуємо рецепти декількох страв, які були популярні за часів СРСР.

Популярні новини зараз

16-річна донька Полякової заговорила про весілля: "Ти ж його не кохаєш"

Володимир Зеленський зробив термінову заяву: "Бачать справжні мотиви Росії"

Локдаун на травневі та Великдень: Ляшко пояснив, до чого готуватися українцям

Кароль "зганьбилася" на "Голос країни" і викликала гнів фанатів: "Тіна - розчарування дня"

Показати ще

Також Знай, що до новорічного столу можна приготувати яблучну шарлотку з мандаринами.

Нещодавно Знай, як створити домашні грінки з незвичайним смаком.