Як відомо, тварини дуже люблять ласувати фруктами. Їх не лякають зіпсовані плоди. Після таких ласощів настає веселощі. Тварини, як і люди п'яніють. В черговий раз в мережі з'явилося відео про п'яну білку.

Гризун об'ївся до стану не стояння на лапах заграв груш. У такому стані білка потрапила в об'єктив камери, а мережа отримала смішне відео. На ньому видно, як гризун застигає в одній позі і його качає з боку в бік. Білка явно втратила орієнтацію і погано тримається на лапах.

Автором відео стала мешканка штату Міннесота Кетлін Морлок. Жінка віддала тваринам груші, які зберігалися довгий час в її холодильнику. Білка об'їлася солодких і заграв груш і сп'яніла. Гризун загубився в просторі і мало не звалився з годівниці.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На наступний ранок ця ж білка прискакала на сніданок, але вже отримала насіння і кукурудзу замість п'яних груш.

Нагадавши, Знай повідомляв, що при перевезенні різдвяної ялини для Рокфеллерівського центру в Нью-Йорку робітники виявили крихітну сову. птах міцно вчепилася в гілку дерева і подолала великий шлях. Волонтери та ветеринари взялися допомогти сові. Північноамериканський мохноногий Сич був названий Рокфеллером і відгодовується перед випуском назад в дику природу. Його відвезли практично на 300 кілометрів від будинку.

Також Знай писав, що житель Канади протягом 25 років годує єнотів. Пухнасті товстуни приходять до нього, щоб отримати чергову порцію ласощів і порадувати чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятують старого верблюда з приватного зоопарку.