Тернополяни вийшли в ліс на толоку. Вони прибрали сміття, листя і гілки з 9 кілометрів доріжки для бігу. Цей шлях розташовується в Кутківецькому лісі. Крім того, під час прибирання спортсмени провели челендж «де граблі?».

Тернополяни, які займаються бігом розчистили 9 кілометрів шляху, на якому має незабаром пройти спортивний захід. Територію прибирали для змагань «Wintrail Ternopil».

Ініціатор челенджу " де граблі?"Олександр Гром'як розповів, що восени падає велика кількість листя на доріжку, а вітер збиває з дерев сухі гілки. Якщо спортсмен побіжить по такому шляху, то може отримати травму.

Щоб цікавіше було працювати спортсмени розбилися на кілька груп і провели челендж " де граблі?». Кожна наступна група шукає граблі, які сховали в листі і гілках попередні спортсмени-прибиральники. Фото місця, де захований інвентар розміщують у соцмережі. Завершити прибирання доріжки для бігу планують до 6 грудня. Зараз листя гребуть 15 осіб.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині віруючі та жителі села Великі Млинівці вийшли на вулиці, щоб привести в порядок старе кладовище. Тут в могилах покояться козаки.

Також Знай писав, що гурт тернополян вирішив не сидіти вдома і витратити час з користю. Люди вийшли в сквер на бульварі Куліша, щоб провести масштабне прибирання. Вони змогли зібрати сміття на великій території.

Нещодавно Знай передавав, що тернополяни протестували проти роботи підпільного нічного клубу.