17-річний житель Рівного викрав мікроавтобус. У момент злочину він був під домашнім арештом за попередні крадіжки бусів. Що чекає злодія-рецидивіста, дізнавалися журналісти новин "Спецкор" на каналі 2+2.

Подробиця у сюжеті Спецкор.

Злодій потрапив у маршрутку через задні двері і швидко виїхав за межі автостоянки. Найбільше водії дивуються, як той зміг вільно покинути територію, адже на ніч вона закривається. Пропажу помітив охоронець і повідомив в поліцію.

Поліцейські вийшли на слід юнака за лічені хвилини. На їх вимогу зупинитися викрадач тільки додав швидкість і навіть зумів відірватися. Хлопець заїхав у поле і втік. Порушника знайшли вдома, де він повинен був перебувати під домашнім арештом. За цей рік він тричі викрав автобус.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дев'ять місяців тому хлопець не тільки викрав маршрутку з автостоянки, а й встиг розвезти пасажирів. А менше, ніж через тиждень, вкрав ще один автобус. Пояснював копам одне-мріє бути водієм.

Тоді за скоєне 17-річний отримав два роки випробувального терміну. За повторний злочин слідчі проситимуть, щоб хлопця взяли під варту. Йому загрожує до восьми років за ґратами.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві двоє молодих людей викрали маршрутку, щоб розважитися.

Також Знай повідомляв, що підлітки вночі викрали вантажівку, покаталися і кинули її на трасі. Один з викрадачів вже робить це втретє.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі пасажир таксі викрав машину, поки водій вийшов у справах. Водій не встиг відреагувати, коли повернувся, то залишалося тільки викликати поліцію.