У Тернополі завершили будівництво першого мосту через новий дощовий канал у парку Шевченка. Тепер городяни можуть гуляти в парку і повертатися додому по красивому мосту.

Про завершення будівництва розповіли у групі "Урбаністика Тернополя" у Facebook. НОВИЙ МІСТ вже відкритий для проходу городян і навіть для тих, хто хоче покататися на велосипеді.

Варто відзначити, що на початку осені в Тернополі почали реконструювати дощовий колектор, який регулярно засмічувався і був джерелом забруднення Тернопільського ставу. Також у місцевої влади в планах звільнити з бетону річку, яка довго була прихована. Зараз зводяться ще два містка через цей колектор. Один з них буде в глибині парку.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернополі реконструюють колектор, в якому довгі роки протікала річка Рудка. Капітальний ремонт даної ділянки парку Шевченка в Тернополі не просто прикрасить місце відпочинку городян, а й вирішить екологічну проблему в Тернопільському ставі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також Знай писав, що у Тернополі продовжують реконструювати парк Шевченка. Там споруджують міст через річку Рудка. Однак нещодавно стало відомо, що повинні з'явитися ще два мости. На це з міського бюджету виділять 8 мільйонів гривень. Міська влада вважає, що даний колектор важливий для екології міста і забирає 2/3 обсягу дощових вод з міських вулиць.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві одне з місцевих озер забруднене небезпечними речовинами. У Києві озеро Лугове, що входить в систему озер Опечень, знову залили мазутом. Місцеві жителі побачили, що озеро забруднене і повідомили про це співробітникам КАРС.