Співачка Ірина Федишин зробила кар'єру на сцені, стала мамою і дружиною. Вона регулярно публікує цікаві відео та фото на своїй сторінці в Instagram. Цього разу співачка запропонувала підписникам озвучити свої новорічні бажання.

У черговому пості Ірина опублікувала свою фотографію з милою посмішкою і ніжним макіяжем. Федишин зробила фото сама. На ньому вона в м'якому повсякденному образі з ніжним макіяжем. На артистці брючний костюм коричневого кольору з коротким піджаком і розкльошені широкими брюками. Під піджаком у неї чорний легкий топ.

У підписі до фото співачка запитала у передплатників, що вони хочуть побажати один одному перед святами. Під постом коментатори розповіли, що хочуть побажати всім здоров'я, щастя, щасливого дня і року. Були й ті, хто вирішив зробити компліменти з приводу образу співачки, побажали їй добра, тепла і миру.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Ірина Федишин поділилася рецептом улюбленої страви свого старшого сина. Зірка показала, що може блищати не тільки на сцені, але і на кухні. Цього разу вона приготувала курячі котлети. Співачка виклала покроковий рецепт смачної і корисної страви.

Також Знай повідомляв, що Ірина Федишин вирішила поділитися з передплатниками враженнями від минулого літа. Вона виклала красиву фотографію, на якій вона зображена в літній майці і шортах. Ірина зазначила, що це літо було хорошим для неї та її родини.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська співачка Ірина Федишин похвалилася білосніжною посмішкою і пишними принадами. Ірина Федишин порадувала шанувальників свіжим фото, на якому постала радісною і усміхненою. Співачка позувала в наряді пастельних кольорів - світло-бузковій сукні з глибоким декольте і білому піджаку.