Стало відомо про те, що в одній з маршруток у Тернополі п'яний чоловік почав викручувати руки кондуктору. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 27 листопада, в маршрутці №35, на вулиці Шота Руставелі, ближче до вечора, пасажири намагалися зайти в салон громадського транспорту, адже це година-пік, всі кудись їдуть.

Автобус їхав в центр міста, транспорт Новий, просторий, але, природно, що місця не завжди всім вистачає.

Одному потенційному пасажиру, який вже стояв на сходинках автобуса, кондуктор повідомив, що місць немає, і йому потрібно буде дочекатися наступного. Чоловікові це не сподобалося, і він почав сперечатися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сказав, що все одно поїде, і пройшов в салон. Зав'язалася сварка, і коли кондуктор підійшла до чоловіка, він просо схопив її за руку, і почав викручувати. Природно, що жінка злякалася, і за неї почали заступатися інші.

В результаті, два пасажири викинули його на вулицю, і він впав, але, миттю встав. На цьому цирк не зупинився. Він підійшов до маршрутки, і притиснувся спиною до неї.

"Я не поїду, і ви не поїдете» - почав кричати він все це тривало приблизно п'ятнадцять хвилин, поки не підійшли співробітники правоохоронних органів. Вони взяли його під руки, і віднесли в невідомому напрямку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киянка завмерла на балконі 12 поверху, готова зробити крок: "у мене син в пеклі, мені потрібно в пекло!» Киянка спробувала накласти на себе руки, однак її врятували патрульні поліцейські.

Також портал Знай писав, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства - " дивіться, це він!"

Також портал Знай писав, що у Харкові в страшній ДТП загинули полковник і дочка, п'яний вбивця розкаявся: "це молодість і дурість" Хлопець п'яним і без прав сів за кермо Land Cruiser.