Відома телеведуча, зірка "Орел і решка «і ведуча» Le маршрутка" Леся Нікітюк показала, як готується до зустрічі Нового року. Вона опублікувала нове фото і спокусливе міні-плаття на тлі ялинки.

33-річна телеведуча порадувала шанувальників новим фото і натякнула на свята, що наближаються. Вона похвалилася модним чином-мініплатьем глибокого синього кольору з блискітками і драпіруванням. Рукава сукні дуже довгі і приховують руки, що надає її образу ще більше шарму. На ногах у Лесі Нікітюк туфлі на підборах і з загостреними шкарпетками. Вони прикрашені великими пряжками.

Ці туфлі Леся не раз демонструвала публіці. У них її засікли на телеефірі, в них же Леся відпочивала на балконі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що українська телеведуча Леся Нікітюк не боїться виставляти себе в незручних ситуацій і демонструвати холоднокровну витримку і байдужість до злих язиків. Саме тому вона не боїться, що українці побачать, що зірка нишпорить руками по трусиках гарячої блондинки. Як виявилося, Леся Нікітюк допомагала дівчині впоратися з деталлю одягу.

Також Знай писав, що Леся Нікітюк публікує на своїй сторінці в соцмережі безліч різних фото з подорожей і з фотосесій. Вона рідко показує знімки, коли вона відпочиває і розслаблена. Цього разу телеведуча вирішила собі змінити і показала, як її собачка її любить.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк повернулася на шоу «Розсміши коміка " з подругою Олею, і заробила грошей для Хмельнцкой лікарні. Телеведуча взяла участь в шоу і виграла гроші, які за умовою повинна була передати лікарні.