У мережі розповіли про життя загиблого героя з Тернопільщини Ореста Квача. Історію життя бійця опублікували на сторінці "Troublemakers & Ultras Action" у соцмережі Facebook.

Орест Квач народився 23 липня 1991 року в селі Заліщики, Тернопільської області. У нього з дитинства був бунтарський дух і любов до природи.

Читайте Знай в Google News!

Майбутній український воїн цікавився язичництвом та історією. Після 9-го класу він вступив до військового ліцею імені Богуна в гроді Київ, де зараз знаходиться його меморіальна дошка.

Меморіальна дошка Ореста Квача: Терен
Меморіальна дошка Ореста Квача: Терен
меморіальна дошка Ореста Квача: Терен

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приблизно в цьому віці він захопився єдиноборствами. На своїх перших змаганнях з бойового самбо посів друге місце. Також він активно займався страйкболом.

Після ліцею Орест вступив до КНЕУ, де назвали аудиторію на його честь. У студентські роки познайомився з Тетяною, яка стала його дружиною.

У 2010 році він почав приєднаються до правих українських рухів у столиці. Так Орест Квач познайомився з лідером об'єднання "Оbolon Crew" і брав участь у різних акціях.

"Завдяки лідерським якості героя нашої розповіді, Київ позбувся наступних незаконних забудов: недалеко від озера Тельбін, поруч з лісом на Святошино, збережений Музей історії Києва і гостинний двір не перетворився на ТЦ." - зазначено в публікації.

Меморіальна дошка Ореста Квача: Терен
Меморіальна дошка Ореста Квача: Терен
меморіальна дошка Ореста Квача: Терен

Також Орест брав участь у Бійцівському шоу "Йду на ви", де добре себе показав. Однак за крок до фіналу зазнав поразки.

У 2014 році Орест Квач вирушив на війну на Сході України і вступив до батальйону "Айдар". 23 липня 2014 року він відсвяткував 23-річчя, а вже через кілька днів, 27 липня, він загинув під час бою на залізно-дорожньому переїзді в місті Лутугине, Луганської області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що луганського студента призвали в російську армію

Як повідомляв портал "Знай.uа", герой ЗСУ з позивним "Сидір": в ООС показали, як тилові потрапляють на фронт

Також, "Знай.uа" писав, як актор Євген Олійник став козаком-берсеркером